Nyt fotogalleri giver et kig ind på byggepladsen for Regionshospitalet Viborgs kommende akutcenter og en fornemmelse af, hvordan fremtidens akuthospital kommer til at se ud.

13-06-2018

Hovedindgangens karruseldør er på plads. Ure og sengepaneler er ved at blive hængt op på sengestuerne. Og i Akutafdelingen er væggene malet, gulvene lagt og dørene monteret.

Det nye akutcenter ved Regionshospitalet Viborg ligner efter hånden det, det skal være – et moderne hospital med lyse, imødekommende rammer.

Men selv om byggeriet nogle steder ser næsten færdigt ud, så varer det stadig lidt tid, før vi kan flytte ind. Når håndværkerne forlader byggepladsen, rykker vores leverandører nemlig ind med de mange bygherreleverancer. Alt fra operationslamper og skannere til lifte, lejer, patientkald og klinisk logistikskærme mv. skal monteres, justeres, testes og samkøres, så vi er helt sikre på, at det hele spiller, når vi til maj tager imod første patient i det nye akutcenter. Samtidig skal perioden bruges til at lære de nye rammer godt at kende og øve nye arbejdsgange med eksempelvis simulationstræning.

Men allerede nu kan du altså få en lille smagsprøve på fremtiden. Klik på galleriet herunder og kig indenfor i det nye akutcenter.

Pjece om hospitalsbyggeri


Få et hurtigt overblik over kvalitetsfondsbyggeriet på Regionshospitalet Viborg i denne pjece. Klik på billedet for at få printbar pdf-version.