Igen i år står Projektafdelingen klar med Lego-byggeplads og en guidet tur til byggepladsen for det nye akutcenter, når Regionshospitalet Viborg holder åbent hus i forbindelse med Forskningens Døgn.

18-04-2016

Kom med på tur til fremtidens akuthospital eller vær med til at bygge hospitalet i LEGO. Sådan lyder invitationen fra Projektafdelingen, når Regionshospitalet Viborg torsdag den 28. april holder åbent hus i forbindelse med Forskningens Døgn.

Forskningens Døgn er et landsdækkende arrangement, og på Regionshospitalet Viborg benyttes anledningen hvert år til at byde til åbent hus og et indblik i de mange aktiviteter og tilbud på hospitalet.

Det er tredje år, Projektafdelingen deltager i arrangementet, og igen i år er området bag Lego-hospitalet i forhallen blevet udpeget som en regulær byggeplads. Og går det, som det plejer, vil området hurtigt blive indtaget af børn og andre kreative sjæle, som bygger deres bud på et nyt hospital – eller lader fantasien få frit spil med andre konstruktioner.

Ud over standen bag Lego-hospitalet byder Projektafdelingen også på to guidede ture til byggepladsen. Her vil to af afdelingens projektledere fortælle om planlægningen og byggeriet af blandt andet det nye akutcenter. Der er afgang til byggepladsen fra hospitalets hovedindgang klokken 16.30 og igen klokken 17.30.

Se hele programmet for Forskningens Døgn på Regionshospitalet Viborg her.

   

LEGO-byggeplads ved Forskningens Døgn

April 2015: I forbindelse med Forskningens Døgn havde Regionshospitalet Viborg blandt andet inviteret børn og voksne til at hjælpe med at bygge fremtidens akuthospital - i LEGO.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.