Byggeriet af VCR skrider planmæssigt frem med rejsningen af tilbygningens elementer.

Det nye center ved Søndersø i Viborg begynder nu for alvor at fylde i landskabet.

05-07-2013

Blot to uger efter at de første elementer blev rejst begynder konturerne af det nye Vestdansk Center for Rygmarvsskade (VCR) i Viborg nu at kunne anes. En stor del af stueetagens vægge og ydermure er allerede rejst på byggepladsen ved Søndersø, og i denne uge er håndværkerne så også gået i gang med at rejse førstesalens vægge.

Elementarbejdet fortsætter ind til uge 32, hvorefter murerne kan gå i gang med at bygge facaden op med gule mursten.

VCR skal stå klar til indflytning i foråret 2014, hvor patienter og medarbejdere kan rykke ind i et gennemmoderniseret og delvist nybygget hus. Centret får blandt andet 33 enestuer med eget bad og toilet, to træningslejligheder, nyt ambulatorium, moderne træningsfaciliteter og en højtspecialiseret forskningsenhed. Byggeriet af de i alt 6600 kvadratmeter koster samlet set 101,1 millioner kroner og er en del af kvalitetsfondsprojektet ved RH Viborg.