Et hjemmelavet pindsvin med kulørte pigge hjælper fysioterapeuterne på VCR med at tælle ned til indflytningen i det nye center.

Medarbejderne på Vestdansk Center for Rygmarvsskade har begyndt nedtællingen til indflytning i det nye center.

26-03-2014

De glæder sig, både patienter og medarbejdere på Vestdansk Center for Rygmarvsskade. I halvandet år har de boet i midlertidige rammer, mens et nyt VCR har været under opførelse på den vante adresse ved Søndersø. Men nu nærmer indflytningen i det nye ud- og ombyggede center sig hastigt. Og på medarbejdernes fælles kontor i den midlertidige fysioterapi i Toldbodgade er forventningens glæde så intens, at man næsten kan stikke sig på den. Her har medarbejderne nemlig kreeret et lille nedtællings-pindsvin, som frem mod indflytningen skal fungere som en daglig påmindelse om, hvor godt det bliver at flytte ind i det nye hus.

Hver dag hiver medarbejderne på skift en af pindsvinets sugerørs-pigge op og placerer det i en boks ved siden af pindsvinet. Og samtidig forsynes sugerøret med en lille sammenrullet seddel med et ønske, en bøn eller forventning til fremtiden for VCR. Ønskerne rummer blandt andet håbet om nyt træningsudstyr til glæde for patienterne og ambitionen om at blive det bedste genoptræningscenter i Danmark.

Håndværkerne knokler for tiden på fuldt tryk for at blive færdige med byggeriet, så medarbejderne sidst på foråret kan tage alle deres drømme og forventninger med ind i det 6.600 kvadratmeter store, delvist nybyggede hus med varmtvandsbassin, træningsfaciliteter, 35 enestuer og alle centrets funktioner samlet under ét tag.


Hver pig forsynes med en sammenrullet seddel med ønsker, håb og forventninger til det nye Vestdansk Center for Rygmarvsskade.