24. september inviterer Region Midtjylland interesserede entreprenører til informationsmøde om byggeprojekterne på hospitalerne i Viborg, Gødstrup, Horsens og Randers.

07-09-2012

I de kommende år vil en række store byggeprojekter gå i gang på tværs af Region Midtjylland. Byggeprojekterne, der er en del af den største investering i det danske sundhedsvæsen nogensinde, forventes at skabe en del aktivitet i byggebranchen, og vil stille store krav til et godt samarbejde mellem regionen, de enkelte byggeprojekter og de entreprenører, der ønsker at byde ind på opgaven.

Region Midtjylland inviterer derfor alle, der har en interesse i at deltage i de forestående byggeprojekter til et informationsmøde mandag den 24. september.På dagen fremlægges de enkelte byggeprojekter: Hvad skal der bygges, hvornår, og hvordan kommer udbudsprocessen omkring projektet til at forløbe. Fælles for projekterne er, at de lægger vægt på arbejdsmiljøet, redelige udbudsstrategier, overenskomster og sociale klausuler. Der er derfor afsat tid til at beskrive, hvordan disse fokusområder kan løses i samspil mellem bygherrer og entreprenører.

Tilmeldingsfrist er 14. september.
Læs invitation, se dagens program og tilmeld dig på www.byggeri.rm.dk.