Flyv med hen over byggepladsen ved Regionshospitalet Viborg i ny dronefilm. Her er håndværkerne i fuld gang med at bygge råhuset til 24.000 kvadratmeter nyt akutcenter.

23-11-2016

Beton er det altdominerende råmateriale på byggepladsen for det nye akutcenter ved Regionshospitalet Viborg netop nu. Håndværkerne knokler på højtryk for at bygge råhuset – altså skelettet – til den 24.000 kvadratmeter store tilbygning, som blandt andet skal rumme ny skadestue, lokaler til vagtlægen, akutte sengepladser og ny hovedindgang til hospitalet.

I den sydligste del af byggepladsen er bygningen nu nået i fuld højde med 0., 1. og 2. etage, mens håndværkerne fortsætter yderligere i højden på resten af bygningen, som skal nå op til 7. etage.

Det nye akutcenter skal stå færdigt i løbet af 2018. Herefter fortsætter ombygningen af det eksisterende hospital yderligere et par år. Det udvidede hospital i Viborg vil til den tid rumme omkring 120.000 kvadratmeter.

Læs mere om fremtidens akuthospital i Viborg på www.fremtidensakuthospital.dk – her kan du også finde flere videoer fra byggeriet.

Dronefilm: Råhuset støbes

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.