680 nye parkeringspladser blev officielt taget i brug, da regionsrådsformand Bent Hansen den 21.februar 2013 indviede det nye p-hus ved Regionshospitalet Viborg.

I huset kan patienter, besøgende og medarbejdere nu parkere gratis og uden tidsbegrænsning.

Byggeriet af det nye p-hus blev officielt skudt i gang med første spadestik i april 2012og ti måneder senere stod huset så klar til indvielse. P-huset rummer i alt 18.700 kvadratmeter og udgør fase 1 i det omfattende kvalitetsfondsbyggeri på Regionshospitalet Viborg. 

Det nye p-hus ligger på vestsiden af hospitalet og har rutebilstation og banegård som nærmeste naboer til den anden side. P-huset er forbundet til hospitalet med en overdækket gangbro, som sikrer nem adgang til hospitalet for såvel gående som kørestolsbrugere. 

P-huset har kostet 50 millioner kroner og er en del af den samlede udbygningen og moderniseringen af Regionshospitalet Viborg til i alt 1,164 mia. kroner. 
   

Præsentationsvideo om p-huset

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.